Post by copibeneti on Mar 4, 2022 16:43:41 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taken Souls: Blood Ritual ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taken Souls: Blood Ritual IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox açarları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Taken Souls: Blood Ritual 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyun, təkmilləşdirmələrlə xoş toxunuş
Demo yaxşı idi.
Oyunu gətirdiyim pulsuz hissədən həzz aldım, ağıllı qeyri-adi hekayə, əyləncəlidir, bədii əsər və qrafika əladır, yaxşı oyun
Yaxşı görünür, amma xəritəni tapa bilmədim və nə edəcəyimi bilmirdim.
yaxşı oyun sizi tapşırıqlarla məşğul edir. Mən həqiqətən zövq alıram!
Bu, çox gözəl oyundur, lakin çox səhvdir. Tam versiyanın pulunu ödəmişəm, yolun yalnız yarısındayam və daha irəli gedə bilmirəm, çünki təyyarə daha işləməyəcək. O biri dünyaya gəldim, qayıtdım və indi ilişib qalmışam.
İndiyə qədər, çox yaxşı. Hələ sınaq/demo edir. Mən geri qayıdacağam və tamamlandıqdan sonra daha ətraflı nəzərdən keçirəcəyəm......lakin YALNIZ bütün yol boyunca xoş olarsa. Deməli, geri qayıtmasam? bütün bunlar deyildi.
Oyun yaxşı və uzun. Bonus oyununun sonu çox kəskin olsa da, hərəkətin ortasındadır.
Yaxşı
Bağışlayın, çox qarışıqdır
Dünən bir hissəsi və günün çox hissəsi bu oyunu oynadım... İndi davam etmək üçün məndən pul tələb etmək istəyirlər. Mən 5 ulduz verərdim. Mən bunun üçün pul ödəmirəm.
Alınan canların qan ritualı. Hələlik maraqlıdır. Mən gördüm ki, oyun bir az oynanılan zaman səs kəsilir. O biri dünyaya gedəndə oyunun düzgün işləməməsi ilə bağlı problemim də var. Yadplanetli danışır, ancaq bundan sonra siz gizli Obyektləri toplaya bilərsiniz. Reytinqimi bitirdikdən sonra geri qayıda bilərsiniz.
Mən indiyə qədər onu sevirəm! Sadəcə kiçik bir problemim var! Mexanik quşun, ağacdakı quşun nə olduğunu başa düşə bilmirəm! Hər hansı bir təklif??? təşəkkürlər!
Yaxşı oyun
Bəzən bir az çaşdırıcı olur, amma buna görə də onu sevirəm.
yaxşı amma yavaş gedir, almazdan əvvəl yaxşı bir az dequstator, amma almadım, xahiş etdiyinizə dəyməz.
Sanki virtual reallıqdır. Mən bu dəqiqə çox həzz alıram
Yaxşı oyuna bənzəyir, lakin yeri dəyişmək, göstərişlərə klikləmək və s. üçün düzgün yerə klikləmək çətindir və oynamağa davam etmək çox əsəbi idi.
Əvvəlcə oyunun tam qiyməti 4,99 dollardır. Birinci səviyyəni bitirənə qədər bunun fərqində deyildim. Oyunun özü çox hissəsi üçün əyləncəlidir. Zamanın 90%-də nə baş verdiyini və ya bir işarə istifadə etməsəniz nə etməli olduğunuz barədə heç bir fikriniz yoxdur. Hekayənin özü çox qarışıqdır. Və sonra oyun sadəcə başa çatır ... bu qədər. Demək olar ki, bitdiyinizə dair heç bir əlamət yoxdur. Sadəcə son və sonra qaçırdığınız şeyləri bitirmək üçün geriyə dönüş yoxdur. Oyun böyük potensiala malik idi, lakin çox məyusedici idi
Pis deyil...işləmək lazımdır. Bir çoxları kimi, mənim də oyunda mənim daha da irəliləməyə imkan verməyən bir nasazlıq var. Oyunun orta hissəsində bir HOP var ki, mən ona nə qədər girməyə cəhd etsəm də, onu tamamlamaq şansı olmadan məni səhnədən çıxarır. Oyunu bitirə bilməyəcək. Onun çoxlu vədləri var... əgər səhvləri aradan qaldırsalar.
Mən hələ hələ bu oyunu oynaya bilməmişəm, amma tezliklə oynayacam, amma bu barədə fikrimi heç bir real şansım olmadan deyərdim ki, bir az köhnə oyun kimi görünür, amma eyni dərəcədə gözəl görünür. ..MƏNİM BU OYUN HAQQINDA YEKUN HESABAT OLAR ki, BU ŞİRKƏTİN OLDUĞU ƏN BÖYÜK OYUNLARDAN BİRİDİR-(VƏ ONLARIN HƏQİQƏTƏN ŞİRİN OYUNLARI VAR)-hekayə/qrafika/oyun/xüsusiyyətlər-(oyunda) pula dəyər...
ayıbdır ki, bu sadəcə demo idi
Samorost 3 Demo სათავგადასავლო hhvu
Yalnız bir dəfə mən pul ödəməli olmayan tam versiyaya sahib olmaq istərdim
Əla oyun
Taken Souls: Blood Ritual Pakikipagsapalaran lobm
yaxşı oyundur
Fantastik hekayə və yaxşı qrafika. Mən bunu bir dəfə yaxşı seçim edərək oynamışam və fərqin nə olduğunu görmək üçün pis seçimlər edərək yenidən oynayacağam
Mən onu indiyə qədər sevirəm, hər şey qaydasındadır
Ən yaxşı oyunlardan biri!!!
Oyunun telefondan daha böyük olduğu açıq-aydındır, çünki işarə düyməsini basdığınız zaman telefonda işarə edə bilməyəcəyim bir yerə getməli olduğumu göstərir.
Taken Souls: Blood Ritual Äventyr brn
Mini oyunların necə oynanacağına dair çoxlu aydın olmayan/çatışmayan təlimatlar. Həddindən artıq çox element toplanıb. Mobil telefonda bir şey digərinin üstündə olduğu üçün interfeysdən istifadə etmək asan deyil. Zövqlü olsaydı, bahalı olmasına baxmayaraq, oyunu alardım.
Növbəti səhnəyə keçmək/səhnəni geri çəkmək üçün hara toxunmalı olduğumu anlamaq üçün HƏR DƏFƏ işarə düyməsini basmalı idim. Əgər xəritə olsaydı, ağlıma gəlməzdi. Ciddi olsa da. Böyük uğursuzluq.
Mən bundan həzz aldım, kaş ki, pulsuz tamamlaya bildim.
Əla oyun
Taken Souls: Blood Ritual Nuotykių hqf
Tapşırıqlar çox gözəldir
İndiyə qədər bəyəndim.
bəyəndim!!!!
Demo.... Yavaş, sürüklən...
Beləliklə, yeniləmələri yükləmə ekranını yükləmək üçün bir saat və ya daha çox vaxt lazım olduğunu gördüm. Mən, həqiqətən, oyunun mümkün olduğu qədər intuitiv olduğunu düşünmürəm. Süjet xətti maraqlıdır.
Mən bu oyunu sevirəm, faydalı və oynamaq əyləncəlidir
"Geri" düyməsi tamamilə qeyri-intuitivdir. Mən sadəcə olaraq bir neçə dəfə əvvəlki əraziyə qayıtmaq üçün ərazidən necə çıxacağımı anlamaq üçün işarə düyməsini istifadə etməli oldum və mən cəmi beş dəqiqəyəm. Bu nöqtədə nə edəcəyimi bilmirəm, və işarə düyməsinin də yəqin ki, heç bir fikri yoxdur - o, sadəcə olaraq "Mənə klikləndim!" səs-küy və sonra məni heç yerə getməyə və ya bir şey istifadə etməyə yönəltmir. Görünür, onun potensialı var, lakin naviqasiyanın mümkünsüz olması bir sövdələşmədir. Mən yoxam.
yaxşı oyun
Taken Souls: Blood Ritual სათავგადასავლო ffg
Sevimli....Mən uzaqdan Steampunk olan hər şeyi sevirəm. Çox şey gedir və çox şey oynamaq lazımdır. Çoxlu göz şirniyyatı. Həqiqətən, qrafika bir Android oyunu üçün çox yaxşıdır. Oynadığınız müddətdə sizə çoxlu təlimat verir. Həqiqətən bu oyuna bənzər başqa bir oyun yoxdur.
Çətin və maraqlı. Qrafika və hekayə xətti yaxşıdır. Kaş ki, tapmacanı daha çox izah edəydin ki, nə etməli olduğumuzu anlaya bilək, bundan başqa, mən oynamaqdan həzz alıram.
Oyun kifayət qədər əyləncəlidir, lakin düzəldilməli olan bəzi qüsurları var. Həmçinin, mən hər dəfə oyunu oynadığım zaman eyni yerdə dayanır.Siz irəli gedə bilməzsiniz və ipucu sizə xəritədən istifadə etməyinizi söyləyir, lakin xəritədə heç bir şey yoxdur, ona görə də mənası yoxdur.