(Android/iOS) Grow SwordMaster - Idle Action Rpg kodlar anahtarları artırır
Mar 4, 2022 16:56:05 GMT -8
Post by copibeneti on Mar 4, 2022 16:56:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar anahtarları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
güzel oyun ama sıkıcı olabilir
Sıkıcı ve biraz daha az sıkıcı hale getirmek için ilerlemek için çok fazla reklam alıyor.
Rune damlalarının sürekli olarak koşmak için bir artışa ve bir seçeneğe ihtiyacı var.
Eğlenceli bir oyun ama bir seviyede on deneme yapmayı seçerseniz oyunu kapatmadan durduramazsınız.
oyun güzel pixel artlar iyi oynanır
Fena değil
İnanılmaz
Şimdiye kadar harika bir oyun
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Role Playing uwig
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Fabularne cco
Tablet için glitchy ama eğlenceli
hoşuma gitmiyor
Bu oyun zaman öldürmenin eğlenceli bir yolu
Reklamlardan sonra çökmeye devam ediyor.
İyi bir çok damla ile harika ve elde edilmesi kolay malzemeler
Sorun değil, eğlenceli ama oyun pilimi tüketiyor.
Oyunu sev! Keşke altın karşılığında malzeme satmanın bir yolu olsaydı... Aksi takdirde, gerçekten eğlenceli bir oyun!
Oyunu sırf kapak resmi hakkında bir inceleme bırakabilmek için aldım. Önde görülen kılıç, Darksiders serisinden War'ın kılıcı Chaos Eater'ın yakın bir kopyasıdır. Telefon oyunları bir konsolu veya PC oyununu bozarsa, oynamaya bile değmezler.
My Home Design - Modern City Slagalice pnpq
Çok eğlenceli ve yaratıcı bir oyun Müziği gerçekten çok seviyorum ve oyun eğlencelidir Tek şikayetim düşman hareket animasyonlarının çok hızlı olması ama bunun dışında harika bir oyun ve herkesin oynamasını tavsiye ederim
Şu ana kadar eğlenceli bir oyun canınız sıkıldığında tavsiye ederim
Oynadığım en harika oyun
sürekli Yorker
Bu oyun gerçekten eğlenceli olabilir. Ancak, kazanmak için öde oyunları bile, oyuncuyu zamanları için ödüllendirmeniz gerektiğini bilir. Düşme oranı olaylarında bile, bir santim ilerlemeden önce kendinizi bir ay boyunca bir duvarın arkasında sıkışmış bulacaksınız. Kahramanları birleştirmek size neredeyse hiçbir zaman daha kaliteli bir kahraman vermez. Kırmızı ve mor aşamalara ulaştığınızda, yine de gri malzemeler alacaksınız. Kitaplardan 62 sayfam var, maksimum deks, tüm kırmızı ve mor teçhizat ve patrona ulaşmadan önce hala 3 atış var. ZAMAN KAYBI!
Korkunç, madeni paraları toplayamıyor, bu yüzden ilerlemek daha zor.
Eğlenceli.
Bu oyunu seviyorum, geliştiriciler gibi havalı Ne olursa olsun, dünya keşfinde bir aşamayı bitirerek seviye atladığımda, sonraki aşamayı diğer aşamayı bitir'e tıklarsam, ana sayfaya dönüp seviye atlayana kadar herhangi bir exp alamıyorum Animasyon lütfen düzeltin
Sağlam oyun ile oldukça cömert ve isteğe bağlı reklamlar. Kenarları pürüzlü ama çekicilik katıyor
Öldür, Öldür, Öldür, ölme
Tamamdır
Bu cehennem gibi eğlenceli ama zırhınızı veya araçlarınızı seviyelendirirken ve ASLA bir daha ASLA yükseltme yapamayacağınız zaman sadece sinir bozucu ama aksi halde eğlenceli, hepsi bu ve yine de kurun pls
Oyundan zevk alıyorum ama madenden altın toplamak 5000'den fazlaysa işe yaramıyor gibi görünüyor. İki kez 30k ve bir kez 50k kaçırdım. Ayrıca 5k işaretini geçtikten sonra bir reklam izleyerek altını ikiye katlama seçeneği de yoktur, ancak küçük bir miktar ise ikiye katlayabilirsiniz... altın Kazan.
Beğendim. Basit ve eğlenceli. Reklamları zorlamaz.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Role Playing mpl
Oyun güzel, çabuk sıkılıyor. Yükseltmeler cansız görünüyor ve reklamların iyi bir hızda ilerlemesi için gerçekten gerekli.
Birkaç gün sonra sıkıcı oluyor...
Şimdiye kadar oldukça eğlenceli - gerçekten boşta değil ama sorun değil. Reklamlar da çılgın değil yani bu güzel.
OMG PLZ BUNUN GİBİ DAHA FAZLA OYUN YAPIN
İyi oyun ✅
Madenciliğin yanı sıra iyi bir oyun altın toplamama izin vermiyor. Daha sonra tekrar deneyin deyip duruyor. Birkaç kez denedim ve hala toplamadım....1 saat. 2 saat 3 saat sonra hiçbir şey
Hiç de fena değil .
Bağımlılık yapıcı ve eğlenceli
oyundan gerçekten zevk alıyorum
iyi oyun bayıldım oyunun daha fazla güncellemeye ihtiyacı var hoşçakal
21. seviyeye ulaştıktan sonra zar zor exp alıyorum birincisi %50'ye bile ulaşamadım ve 50'den fazla seviye bitirdim
Oyun güzel ama slot çöktü (sadece benim telefonum)
Maître des Epées Jeux de rôles ycc
Zaman geçirmek için harika bir boşta oyun, çılgın miktarda reklam yok !!!